Denné menu

ad

Denné menu

Jedálny lístok od  17.02. - 21.02.2020

Prílohy k jedlám sa nemenia!

Pôvod mäsa je z krajín: SK, CZ, HU, UA, BR, CHILE

Pondelok

 330g Polievka francúzska 1,3

MENU 1
 
110g Liptovský rezeň, dusená ryža, KŠ 1,3,7 4,00€
MENu 2:           
 
250g Granatiersky pochod, uhorka 1,3 
4,00€
Menu 3:
 
110g Segedínsky guláš, knedlík 1,3,7 4,00€
Menu 4:                                                              
 

 

 5,00

 

 Utorok

 330g Polievka kulajda 1,3

Menu1:                                  
 
 110g Zoborské filé, tarhoňa 1,3,7       
4,00€

MENu 2:

 
 250g Pečené buchty s džemom, čaj 1,3,7
4,00€
Menu 3:
 
110g Segedínsky guláš, knedlík 1,3,7 4,00€
Menu 4:                                                     
 

 

 

 5,00€

 

Streda

 330g Cviklový vývar s cestovinou 1,3

MENU 1:
 
120g Vyprážaný karbonátok, zemiaková kaša, uhorka 1,3,7
4,00€
MENU 2:  
 250g Rezance s tvarohom 1, 3, 7
4,00€

Menu 3:

 
110g Segedínsky guláš, knedlík 1,3,7 4,00€
MENU 4:
 

 

 5,00€

 ŠTVRTOK

 330g Polievka zemiaková s paprikou 1

MENU 1: 
 
 120g Bravčové rebierko na rasci, dusená ryža, KŠ 1              
4,00€
MENU 2: 
 
 250g Karfiolové halušky s bryndzou a smotanou 1,3,7
4,00€
MENU 3: 
 
110g Segedínsky guláš, knedlík 1,3,7 4,00€
MENU 4:  5,00€

 

 

 

Piatok

 330g Polievka šošovicová - kyslá 1,7

MENU1:       
 

 110g Kurací stroganov, špecle 1,3,7                                           

4,00€
MENU 2:
 
150g Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát s majonézou 1,3,4,7 4,00€
MENU 3:   
110g Segedínsky guláš, knedlík 1,3,7 4,00€
MENU 4:   

 

 

 5,00€

 

Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10mg/kg,13. Vlčí bôb,14. Mäkkýše a výrobky z nich